Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  26.06.2010  06:00

Homenatge a Manuel de Pedrolo a Aranyó als vint anys de la seva mort

Durant set setmanes s'organitzen activitats vinculades a l'escriptor coincidint amb el premi literari 7Lletres

Men?ame
 

El 26 de juny de 1990 va morir a Barcelona l'escriptor Manuel de Pedrolo. Avui, vint anys després, la seva vila natal, l'Aranyó (la Segarra), i la Fundació Pedrolo recorden l'aniversari amb l'espectacle 'Recital de silencis', a càrrec de l'escriptor Xavier Garcia, especialista en Pedrolo. L'acte s'emmarca dins les activitats del premi literari 7lletres, que s'atorga des del 2006, en reconeixement a la figura de Pedrolo.

El premi 7lletres, que destaca set contes originals de temàrica lliure i que en la primera edició va guanyar Miquel de Palol, es dóna el dissabte més proper al 7 de juliol. El premi va acompanyat de set setmanes d'activitats vinculades a Manuel de Pedrolo per diferents poblacions de la Segarra. Enguany, a més del 'Recital de silencis', Xavier Garcia també ha fet la conferència 'Manuel de Pedrolo. Geografies d'una poètica' i s'ha organitzat una lectura pública de textos de l'autor, 'Pedrolo al carrer'. (consulteu el programa, en pdf).