Els Amics de les Arts i Rosa Luxemburg inauguren un nou PopArb

  • Es farà, avui i demà a Arbúcies, amb gairebé totes les entrades venudes

VilaWeb
Redacció
25.06.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Prop de trenta formacions de pop-rock del nostre país actuaran aquest cap de setmana a Arbúcies (la Selva), en una nova oferta del festival de música independent PopArb. Entre els noms més destacats hi ha Mishima, Roger Mas i Will Johnson amb els Anímic. Però tot això serà demà. Avui, els qui obren la música són els Rosa Luxemburg, que presenten el disc ‘Com cremar una ciutat’ a dos quarts de deu del vespre.

Després tocaran els Amics de les Arts (entrevista amb VilaWeb TV), un dels grups que més sonen des de la tardor passada, quan van publicar ‘Bed&Breakfast’. Cap a les onze pujarà a l’escenari Joan Colomo amb la seva proposta de cançons i humor força descarada. Passada la mitjanit ompliran l’escenari de Can Cassó Delafé y las Flores Azules, Tarántula, Standstill, Dorian i Mendetz

Una de les novetats és la sessió musical de matinada, a partir de les tres, a càrrec dels Beat Beat!, d’una banda, i dels Surfing Sirles (entrevista amb VilaWeb TV) i els Bankrobber Gang Djs, d’una altra.

Bradien, Txarly Brown i Xavier Ciurans (de Gertrudis) seran els encarregats de tocar, dissabte a migdia, a les piscines municipals. A les cinc de la tarda, al Gorg Nou, escenari dels artistes emergents, hi actuaran Aias, Fred i Son i Very Pomelo. Quan el sol comenci a declinar, prendrà l’escenari de Can Torres la cantant Maria Rodés. I a quarts de deu, després de l’actuació d’Extraperlo, arribaran les atraccions culminants del PopArb d’enguany: Roger Mas, que acaba de treure al mercat ‘A la casa d’enlloc’; la Brigada, que presentarà ‘Paraules justes’ (entrevista amb VilaWeb TV); i Sanjosex, que arriba amb un nou disc sota el braç, ‘Animal salvatge’ (entrevista amb VilaWeb TV).

Una altra de les novetats és que per primera volta aterra al festival un artista internacional: Will Johnson, un dels màxims exponents del folk nord-americà, que actuarà amb els Anímics dissabte, a quarts de dotze de la nit. Aquest espectacle rodarà també per València (27 de juny) i Barcelona (1 de juliol).

Agafarà el relleu un altre dels grups que més brilla des de fa uns quants mesos, el Mishima, que amb ‘Ordre i aventura’ ha aconseguit les millors crítiques i que arriba un xic més al gran públic (entrevista amb VilaWeb TV). A quarts de dues de la matinada actuaran Mujeres, The Pinker Tones i els discjòqueis Eneida Fever i Miqui Puig, que clausuraran un festival que ja venut pràcticament totes les entrades.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any