Dekrèpits penja a la xarxa el nou disc

  • Fins el dia 28 de juny es podrà descarregar de franc

VilaWeb
Redacció
22.06.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Dekrèpits han posat un nou disc a disposició de tots els internautes. Fins el 28 de juny qui vulgui podrà descarregar-se de franc l’àlbum ‘Sembla que plourà’ (2010). És tan senzill com deixar un correu electrònic i pitjar un botó. D’aquesta manera el grup empordanès llança el seu quart treball discogràfic, produït per Marc Serrats, de Xerramequ Tiquis Miquis, i Albert Vila, de Dijous Paella.

A ‘Sembla que plourà’ hi ha dotze cançons noves marca de la casa: lletres crítiques i compromeses (com les de ‘El circ de la política’ o ‘El nen soldat’), amb música festiva carregada de ska i de rock. El folk continua essent el fil conductor de fons de les peces d’aquest nou treball, en què Dekrèpits fa un salt sonor endavant.

Després de ‘Tornen els temps’ (2007) i ‘El món gira al revés’ (2008), la banda va publicar l’any passat ‘Els boletaires de l’Empordà’, un recopilatori que anava encartat amb la revista Enderrock en ocasió de l’èxit de la versió que havien fet de ‘Boletaires’, de Jaume Arnella, emprada per promoure el programa de TV3 ‘Caçadors de Bolets’.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any