Una nord-catalana guanya el concurs ‘Nouvelle Star’

  • El passat dimecres, una nord-catalana de Parestortes, Lucie 'Luce' Brunet, ha guanyat un concurs de cançó televisat, concretament 'Nouvelle Star' de la cadena francesa M6...>>
    Dv. 18 de Juny del 2010 (migdia, tarda)

VilaWeb
Redacció
18.06.2010 - 11:10

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

És filla de l’extaloner de l’USAP, Yves Brunet, finalista del campionat de França 1977.  La noia havia entrat en aquest concurs per entretenir-se el setembre de 2009. Alumne de primer any d’infermeres a Montpeller, la jove de Parestortes, que entrada ara en la incògnita d’una carrera probablement combinada amb un àlbum i concerts, ja ha rebut més d’una desena de sol·licituds de promotors d’espectacles i institucionals nord-catalans, que pretenen assolir la primícia del seu retorn al país.

Entre aquestes ofertes, destaca la de Joan Pau Alduy, president de l’Aglomeració Perpinyà-Mediterrani, i primer adjunt al batlle de Perpinyà.

L’experiència dels guanyadors dels concursos de cançó francesos Star Academy i Nouvelle Star, o de l’espanyol Operación Triunfo, ha demostrat escassos encerts artístics i un munt d’atzucacs. Però Lucie ha assolit  la consagració a les seues terres per a artista en potència.

La  final del concurs va ser vista a Catalunya Nord , de manera semblant a la de la recent final de rugbi de l’USAP, i ha aplegat nombrosos telespectadors nord-catalans.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any