La Copa Amèrica d’Hoquei comença el dia 21 amb un Brasil-Alemanya

  • Ha estat presentada aquest dilluns a l'Ajuntament de Vic

VilaWeb
Redacció
15.06.2010 - 12:44

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Federació Catalana de Patinatge, Ramon Basiana, el president del Comitè Organitzador, Alfred Verdaguer, i la regidora d’esports de Vic, Montse Rovira, han presentat aquest dilluns a l’Ajuntament de Vic la Copa Amèrica 2010 que es jugarà a Vic entre el 21 i el 27 de juny. També han participat a l’acte els seleccionadors nacionals de Catalunya i un jugador i una jugadora dels seleccionats.

La Copa, que comptarà amb equips molt competitius, s’obrirà dilluns a 2/4 de 5 de la tarda amb un Brasil-Alemanya. El primer partit de la selecció masculina de Catalunya serà contra Uruguai, just després de la cerimònia inaugural que es farà el mateix dilluns a les 9 del vespre al pavelló del Castell d’en Planes. La selecció femenina debutarà contra Brasil dimarts a les 8.

De dilluns a divendres es jugarà una lligueta en dos grups masculins i dos de femenins, i dissabte i diumenge es jugaran les semifinals i les finals.

Els organitzadors, que compten amb la col·laboració d’un centenar de voluntaris, esperen que l’espectacle sigui un èxit i que representi un pas endavant per al ple reconeixement internacional de les seleccions catalanes.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any