El Micalet s’omple en la presentació de la candidatura de Joan Ribó

  • Encapçala Compromís per València per als comicis municipals de l'any que ve

VilaWeb
Redacció
12.06.2010 - 14:01

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’auditori del Teatre El Micalet de València s’ha omplert de gom a gom en la presentació de la candidatura de la coalició Compromís (Bloc, Iniciativa del Poble Valencià i Els Verds-Esquerra Ecologista) a les eleccions municipals de l’any que ve, i del seu cap de llista, Joan Ribó. Durant l’any que queda per als comicis, municipals i autonòmics, del maig de l’any que ve, Ribó tindrà la responsabilitat d’intentar entrar a l’Ajuntament, on ara només hi tenen representació el PP i el PSOE.

Del Compromís per València depèn en bona mesura l’èxit del Compromís al País Valencià en coincidir les eleccions municipals amb les de les Corts valencianes. Un bon resultat a les municipals de València pot ajudar la candidatura a les Corts a superar la barrera del 5% per entrar-hi. Per Ribó, ‘això ens obliga a treballar doblement, sobretot tenint en compte la feina tant bona i el nivell d’exigència de l’actual grup parlamentari’. Ribó diu que ‘portar la veu del Compromís a l’Ajuntament de València és el nostre compromís i la garantia d’èxit’.

Joan Ribó (Manresa, 1947) va presidir Esquerra Unida del País Valencià durant deu anys, fins el 2007. Va sortir-ne per disconformitat amb la línia oficial del partit, dirigit per la seva successora, Glòria Marcos. Ha estat vinculat a la plataforma d’independents Espai Obert.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any