‘Mitjons, petons i americanes’

  • Els Amics de les Arts omplen la República a l’últim concert del cicle ‘Música Viva’

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
11.06.2010 - 12:30

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Ahir es va tancar el cicle de música en viu a la República amb l’actuació dels Amics de les Arts, un dels grups més presents del panorama musical català. Enmig de la gira de presentació del seu disc ‘Bed and Breakfast’, el grup format a Barcelona va passar per primer cop per Sabadell en un concert carregat d’energia.

Els encarregats d’obrir la nit van ser el grup sabadellenc The Hairy Legs (THL), que es van proclamar guanyadors del concurs, i van coure l’ambient amb el seu indie rock. El premi del concurs consistia en repetir actuació al costat dels Amics de les Arts i en una dotació econòmica per a editar una maqueta.

Els Amics de les Arts van pujar al petit escenari de La República i van oferir un concert molt intens i proper. S’esperava una gran afluència de gent i així va ser; el mític cafè bar de Sabadell es va omplir de gom a gom amb els seguidors incondicionals dels Amics de les Arts. La República amb el local més atapeït que mai, va haver de tancar les portes i deixar persones fora del recinte.

Un concert frenètic on el públic no es va cansar de cantar èxits com ‘L’home que treballa fent de gos’, ‘Jean-Luc’ i fins i tot es va atrevir a experimentar amb ‘El Código da Vinci’. Tal com diuen els Amics, amb ells dalt de l’escenari, no podem somiar mai el mateix.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any