Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  04.06.2010  06:40

Comença a Girona la fira Detotcat

Aquest cap de setmana rs celebra a Girona la fira Detotcat en la qual participen algunes entitats nord-catalanes...>>
Dv. 4 de juny del 2010 (matí)

Men?ame
 

Aquesta fira té entre els seus objectius promoure les empreses que fan servir la llengua catalana en els seus productes o serveis, oferint un punt de trobada entre empreses i clients sensibles al consum de productes catalans. La fira està organitzada per l'Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya. Aquí trobareu la programació dels tres dies que durarà la fira que estarà oberta a partir de les 10h fins les 21h divendres, i fins a les 20h dissabte i diumenge.

I si voleu DUES entrades (de franc) baixeu i retalleu-les aquí

Si aneu a la fira, trobareu algunes entitats nord-catalanes, com la USAP, els Dragons Catalans, la Bressola i el  col.legi Comte Guifré, que tindrà una doble participació: D'una banda, tindrà un estand on la vintena d'empreses i també amb entitats culturals i esportives de Catalunya Nord que seran presents; concretament Comte Guifré,  compartirà parada amb Omnium Catalunya Nord, serà a la vora de la USAP i tindrà l'oportunitat de fer conèixer el seu projecte d'establiment secundari en llengua catalana al públic assistent. De l'altra, divendres 4 al matí, els alumnes de 4a i 3a participaran en una gimcana a les mateixes instal·lacions del Palau Firal amb l'objectiu de sensibilitzar-los en l'etiquetatge dels productes en català.

I si voleu DUES entrades (de franc) baixeu i retalleu-les aquí