Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  04.06.2010  06:00

Bon Cop de Cap: la història electoral del Barça

Rosell, Ingla, Ferrer i Benedito són proclamats oficialment candidats

Men?ame
 

Sandro Rosell, Marc Ingla, Jaume Ferrer i Agustí Benedito ja són oficialment candidats a la presidència del Barça i competiran en les eleccions del 13 de juny. Amb la proclamació dels candidats que han aportat el mínim de signatures requerides, a mitjanit ha començat la campanya electoral de les dotzenes eleccions del Barça. El Bon Cop de Cap d'aquesta setmana repassa precisament els principals presidents i processos electorals del club en tota la seva història, i l'afusellament del president Josep Sunyol per les tropes franquistes.

 

Examinades les signatures de tots els candidats, se n'han declarades nul·les 985 de Rosell, que en va presentar 13.620; 400 d'Ingla, que en va lliurar 4.744; 507 de Ferrer, que va lliurar-ne 2.937 i 365 de Benedito, que en va presentar 2.520.

La candidatura de Jaume Ferrer haurà de presentar ara un aval de 27 milions d'euros i les altres tres un de 58 milions, segons la resolució de la Lliga de Futbol Professional, que considera Ferrer un candidat continuista, perquè ha format part de la junta cessant durant tot el mandat.

Entrevistes amb els candidats

VilaWeb ha començat una sèrie d'entrevistes amb els quatre candidats que concorreran a les eleccions. Podeu veure la la de Marc Ingla i en aquests dies vinents us oferirem les de la resta de candidats.