L’ordre i l’aventura de Mishima, a l’Apolo

  • Mishima presenta oficialment el seu últim disc avui al vespre

VilaWeb
Redacció
02.06.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup barceloní Mishima presenta avui oficialment el darrer disc, ‘Ordre i Aventura’. Serà a la Sala Apolo de Barcelona, a les nou del vespre. Dins el 21è Festival de Guitarra de la ciutat, el grup que comanda David Carabén interpretarà els temes del disc susdit, que és el cinquè en deu anys.

Carabén va ser a VilaWeb fa dos mesos per parlar-nos d’aquest últim disc, el més espiritual de tots i que segueix força el camí de l’obra anterior, ‘Set tota la vida’ (2007). En aquesta entrevista, el cantant va parlar del perquè d’aquest to místic, de la missió del pop per normalitzar en català les expressions més carrinclones i del motiu del títol del disc, que fa referència a una conversa que va tenir amb un ex-entrenador del Barça, César Luis Menotti, que deia que el futbol, com la literatura, és Ordre i Aventura. Justament el títol del disc també dóna títol a l’última cançó, que Carabén i Dani Vega van interpretar en directe a l’espai VilaWeb, com es pot veure en aquest vídeo.

Aquesta i la resta de cançons del disc, que els ha consagrat com una de les principals referències del pop de casa nostra, sonaran aquesta nit a la sala Apolo. Les entrades a través del Telentrada ja s’han esgotat, però encara es poden comprar algunes a Atrapalo.

Dalt de l’escenari hi haurà alguns canvis: el bateria Oscar D’Aniello serà substituït per Alfons Serra, de Nisei; i el baixista Dani Acedo, per Xavi Caparrós, de Linn Youki.

Enllaços
Array
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any