La primera col·lecció de guies de viatge en català es presenta a Vic

  • Ha començat amb quatre títols: Londres, Paris, Roma i Nova York

VilaWeb
Redacció
24.05.2010 - 21:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Divendres passat es va presentar a la llibreria Muntanya de llibres de Vic la primera col·lecció de guies de viatge en català. L’editorial Cossetània ha encetat aquest mes de maig la col·lecció Essencial de guies de viatge, una col·lecció de petit format destinada a un públic general que realitzi sortides i viatges de 3 a 5 dies. Ha començat amb quatre títols: Londres, Paris, Roma i Nova York. A més d’aquestes 4 ciutats ja hi ha dos nous títols en preparació: Escòcia i Florència-Toscana.

L’editor de Cossetània va desgranar les interioritats d’aquesta col·lecció, començant per la firma dels drets sobre la traducció amb l’editorial anglesa AAPublishing, passant per la feina de la traductora Cintia García Nisa.

A part de la feina de traducció també s’ha adaptat la informació per fer-la més atractiva al públic català i s’hi ha incorporat informació relacionada amb tots els territoris de parla catalana, com pot ser informació sobre vols des de València, Alacant o Mallorca.

També va revelar la il·lusió i la convicció amb què s’afronta aquesta col·lecció de guies en català que és la primer amb cara i ulls que s’edita.

El públic va destacar la falta d’oferta en català malgrat constatar que “hi ha catalans arreu del món”.

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any