A la venda les entrades per al PopArb

  • Avui s'ha presentat el cartell complet, amb Mishima, Roger Mas i Sanjosex, entre altres

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
13.05.2010 - 15:50

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El 25 i 26 de juny es farà a Arbúcies, per sisè any, el festival de música pop independent PopArb, del qual avui se n’ha fet públic el cartell sencer. Will Johnson (primer artista estranger que debuta al festival) juntament amb Anímic, Mishima, Els Amics de les Arts, Roger Mas i Sanjosex són alguns dels grups que participen enguany en un festival ‘sense caps de cartell ni grups secundaris’, en paraules d’un dels seus organitzadors, Marc Lloret.

En total, passaran pels escenaris, ambdós grans des d’aquest any, prop de trenta formacions del nostre país. Els encarregats d’inaugurar el festival seran els Rosa Luxemburg, que presentaran les cançons rockeres del seu últim disc, ‘Com cremar una ciutat’. Tot seguit serà el torn dels Amics de les Arts, una de les formacions més destacades de l’escena pop actual, i rere d’ells, actuarà Joan Colomo, que presentarà el seu disc de debut amb què ha aconseguit rebre forces bones crítiques. Divendres també actuaran Delafé y las Flores Azules, Tarántula, Standstill, Dorian, Mendetz, Beat Beat!, i els Surfing Sirles.

La música, el dissabte 26, començarà a sonar a migdia a les piscines municipals, amb Bradien, Txarly Brown i Xavier Ciurans (de Gertrudis). A partir de les cinc de la tarda, aniran succeint-se les actuacions d’Aias, Fred i Son, Very Pomelo, Maria Rodés, Sedaiós, Roger Mas, la Brigada, Sanjosex, Will Johnson amb Anímic, Mishima, Mujeres, The Pinker Tones i els discjòqueis Eneida Fever i Miqui Puig. 

Aquest matí s’han posat a la venda  2.000 entrades per a cadascun dels dies del festival, d’acord amb la idea original d’apostar per un ‘festival a mida’.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any