Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  03.05.2010  15:57

Casellas, condemnat per mirar d'entrar heroïna a la presó

L'ex-pres anarquista va sortir de la presó fa dos mesos, després de vint-i-cinc anys empresonat

Men?ame
 

L'Audiència de Barcelona ha condemnat l'ex-pres anarquista Amadeu Casellas i la seva companya a tres anys de presó per intentar introduir heroïna en un 'vis a vis' a la presó de Quatre Camps. Segons la sentència, el tribunal considera provats els fets, que van tenir lloc el 6 d'abril de 2008, quan l'acusada va demanar de veure el seu marit i, davant de l'escorcoll i les plaques a l'hospital que volien fer-li els mossos, va entregar-los les dues paperines d'heroïna que volia passar a Casellas. L'entrega de droga, doncs, va ser frustrada, però el jutge de la secció novena de l'Audiència entén que la dona 'va ser convençuda' per Casellas per transferir-li la droga que duia amagada dins el cos.

Casellas va sortir de la presó fa dos mesos, després de passar empresonat més de vint-i-cinc anys i de fer tres vagues de fam amb les quals reclamava beneficis penitenciaris. Ara aquesta sentència condemna Casellas i la seva companya a tres anys de presó i també a pagar una multa de 2.400 euros.