Torellò rep 305.000 mil euros de la Diputació de Barcelona destinats a la millora de les oficines dels serveis socials

  • Els diners s'han donat a través del Pla de Concertació i per a la millora d'equipaments, serveis i espais urbans

VilaWeb
Redacció
02.05.2010 - 23:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Junta de Govern de la Diputació de Barcelona ha aprovat durant el mes d’abril sis noves actuacions de suport a inversions locals, dins del marc del Pla de Concertació, destinades a la millora d’equipaments, serveis i espais urbans i per un import total d’1,8 milions d’euros. Entre les poblacions escollides hi ha Granollers, Mollet del Vallès, Sant Celoni, Torellò, Vallgorguina i Vilassar de Mar.

A Torellò, la contribució de la Diputació -305.000 euros- impulsarà el projecte de rehabilitació i reforma d’un edifici catalogat per a oficines administratives dels serveis socials i d’atenció a les persones.

Segons Antoni Fogué, president de la corporació, “d’entre totes les polítiques públiques treballades des de la Diputació, la d’equipaments, serveis i espais urbans és una de les més importants per tal d’aconseguir una prestació de serveis locals de qualitat. Per això, és a la que més recursos es destinen dins del Pla de Concertació amb els municipis”.

Les altres poblacions escollides són Granollers, Mollet del Vallès, Sant Celoni, Vallgorguina i Vilassar de Mar.

En aquest marc, l’ajuntament de Granollers rebrà un suport de 200.000 euros per a la renovació del paviment i dels serveis que milloraran la urbanització del carrer Francesc Tarafa.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Vallgorguina, amb un ajut de 380.000 euros, també impulsa una actuació d’urbanització d’espais públics amb les millores de la carretera nova.

En el cas de l’ajuntament de Mollet del Vallès, es concedeixen 385.000 euros com a suport a la construcció de la comissaria de la Policia Local que incorporarà l’oficina d’atenció ciutadana i altres serveis i instal·lacions municipals.

A Sant Celoni, els 185.000 euros d’ajut de la Diputació van destinats al nou edifici de la Unió Batllorienca que albergarà espais per a diferents associacions ciutadanes, un magatzem, la biblioteca municipal i una sala polivalent.

Per últim, també es concediràn 333.000 euros com a suport al projecte de la biblioteca de Vilassar de Dalt, que estarà ubicada al centre històric, a la nau industrial de Can Mayer, amb la que es vol general un nou eix cultural per a la vila.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any