Xiulada al Camp Nou en el minut de silenci a Samaranch

  • Un dirigent del PSC de Barcelona el qualifica de 'nazi oportunista'

VilaWeb
VilaWeb
Redacció
24.04.2010 - 18:19

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Durant el minut de silenci dedicat a Juan Antonio Samaranch que s’ha fet abans del partit Barça-Xerez avui a la tarda hi ha hagut nombrosos xiulets a la graderia del Camp Nou. De fet, després de la mort de l’ex-dirigent del CIO, es va crear el grup al Facebok ‘No al minut de silenci per Samaranch al Camp Nou‘, que reclamava que l’estadi no faci ‘cap mena d’homenatge als franquistes’. En tan sols tres dies aquest grup ha aplegat vuit mil membres.

Un dirigent del PSC qualifica Samaranch de ‘nazi oportunista’

El PSC, com la majoria de partits, va elogiar la tasca de Juan Antonio Samaranch quan aquest es va morir dimecres passat i va dir que no trobava cap inconvenient que la capella ardent s’instal·lés a la Generalitat. Però a Enric Llorens, el primer secretari del PSC a les Corts, li va fer fàstic, tal com explica en el seu bloc. En aquest apunt Llorens qualifica Samaranch de ‘nazi oportunista’, i recorda que lluïa una creu gammada quan anava al col·legi alemany de Barcelona.

Llorens ho explica: Resulta que el meu pare i el Samaranch van anar junts a escola, al col·legi alemany de Barcelona. Un bon dia al pare li va cridar l’atenció una insígnia que el Juan Antonio duia a la solapa, era una creu gamada! Al preguntar-li perquè la duia, el Samaranch li va dir que allò ( el nazisme) era el futur i que sempre s’havia d’estar amb els guanyadors…’

El president del PP a l’Ajuntament de Barcelona, Alberto Fernández Díaz, ha demanat avui al batlle, Jordi Hereu, que cessi Llorens. ‘Si l’insult sempre és reprovable, el que es dirigeix a algú que s’acaba de morir és mesquí i denota un mal estil de fer política’, ha dit Fernández.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any