Taula rodona sobre ‘La Revistona 2.0 i el futur de la premsa local.’

  • És l'acte final de la celebració del 10è aniversari de la publicació tonenca

VilaWeb
Redacció
22.04.2010 - 12:48

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dins dels actes que formen part de la commemoració dels 10 anys de La Revistona, aquest 23 d’abril, i coincidint amb la diada de Sant Jordi, l’Associació editora organitza una xerrada amb diferents tonencs i tonenques vinculats a la publicació i al periodisme.

Es parlarà de temes al voltant de l’experiència en la participació a La Revistona i referents anteriors, l’evolució dels mitjans locals i comarcals emmarcats en un nou espai digital i tecnològic en constant evolució, com els canvis en el model de periodisme del segle XXI.
 
Hi participaran periodistes, i col·laboradors de La Revistona, com la Mònica Jofre i l’Adam Sedó o impulsors de La Veu de Tona com Pep Grau o Pere Baulenas. L’acte tindrà lloc a la sala de plens de l’Ajuntament, a les 20h. Moderarà l’acte Xavier Sardà, director de la revista MésOsona i un dels fundadors de La Revistona.
 
Es presentarà oficialment la nova versió de larevistona.cat que ha estat els darrers dos mesos ha anat incorporant una sèrie de millores que ara es donen per culminades.
 
Al final de l’acte es lliuraran els premis als alumnes d’ESO guanyadors del concurs de publireportatges convocat en motiu del número 100 de la publicació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any