Un miler de persones assisteixen a la 4a Desfilada de Moda de Taradell

  • Els 1.200 euros recaptats aniran destinats a Osona Contra el Càncer

VilaWeb
VilaWeb
VilaWeb
Redacció
12.04.2010 - 18:21

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un miler de persones es van reunir el passat diumenge al Centre Cultural Costa i Font de Taradell per veure la 4a Desfilada de Moda que diversos establiments de Taradell van organitzar per poder mostrar les últimes tendències en moda, roba infantil, roba esportiva, pijames, complements, ulleres, perruqueria i maquillatge per a aquesta tempora primavera-estiu 2010. Sobre la passarel·la hi van desfilar un centenar de veins i veïnes de Taradell.

A banda de la moda, sobre la passarel·la s’hi va poder veure des d’una exhibició d’una escola de gimnas fins a patinadores, balls de saló i culturisme. La 4a Desfilada de Moda de Taradell va aconseguir reunir un total de 1.200 euros que aniran destinats a Osona Contra el Càncer.

Establiments participants: Esports Autonell, Rosa Moda, Moda Home-Dona Sellés, Maria Raurell, Rifà, La Calaixera, Òptica Taradell, Estètica Mora, Perruqueria Ma. Carme i Sole, Perruqueria Dolo Vilardell, Cristina Estètica, Design Estilistes, Gimnàs Montse Pladevall i Carme Camps.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any