L’acte central de campanya del 25-A omple l’Auditori del Palau de Congressos de Girona

VilaWeb
Redacció
11.04.2010 - 13:54

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Avui a migdia, l’Auditori del Palau de Congressos de Girona, ple de gom a gom, ha estat l’escenari de l’acte central de començament de campanya de les consultes del 25-A. L’ha presentat l’actor Joel Joan i hi ha hagut intervencions de representants de municipis que celebren la consulta en aquesta tercera tanda. Els representants d’Alcanar i Ulldecona, a la comarca del Montsià, han anunciat que el 25-A posaran una urna simbòlica a disposició dels valencians que vulguin votar. A l’acte, hi ha actuat la Companyia Elèctrica Dharma i hi ha assistit Jan Jambon, portaveu del partit independentista flamenc N-VA.

En aquesta tercera onada de referèndums sobre la independència de Catalunya, hi participaran gairebé dos-cents municipis, entre els quals hi ha Balaguer, Figueres, Girona, Granollers, Igualada, la Seu d’Urgell, Lleida, Manresa, Olot, Reus i Valls.

Abans de l’acte central del 25-A, la coordinadora d’entitats impulsores de les consultes sobiranistes han aprovat per unanimitat la presentació d’una iniciativa popular que demani al Parlament de Catalunya de convocar un referèndum vinculant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any