Presentació d’un llibre sobre EPOCA al Casal

  • Ds. 3 abril del 2010 (migdia, tarda)
    Aquesta tarda a les 16h, es presentarà al Casal Jaume Primer de Perpinyà, al 23 de l'Avinguda del Liceu, el llibre 'EPOCA, l’exèrcit a l’ombra' de Pau Juvillà i Ferran Dalmau...>>Ds. 3 abril del 2010 (migdia, tarda)

VilaWeb
Redacció
03.04.2010 - 12:45

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Un llibre que ens aproxima per primera vegada a l’experiència d’aquest grup, caracteritzat pel seu secret i el seu alt nivell d’ensinistrament militar. Remet a nombrosos testimonis orals fins ara inèdits, ens explica el procés de formació, acció i desaparició i d’aquest grup armat gairebé desconegut a causa del seu hermetisme.

Aquest  llibre està prologat per l’ Aleix Renyé.

——————————–
* Totes les cròniques (que només representen l’opinió dels qui firmen, no són cap editorial) com també les notícies que publiquem, estan sota llicència CreativeCommons que (resum) atorga autorització de reproduir i eventualment modificar-les ANOMENANT-ne la font d’origen de manera molt clara: ‘Vilaweb Catalunya nord’, I SI és de manera gratuïta Creative Commons License
obra de Vilaweb Catalunya nord està subjecta a una llicència de Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 No adaptada de Creative Commons.
* Si voleu ser encara més informats podeu també anar a mirar actes o entrevistes en català (i sobre Catalunya nord), uns dels més de 300 reportatges i entrevistes al Nettv cat, el complement, tot i que independent, del Vilaweb CN, també de Vilaweb i Partal, Manresa i Associats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any