Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  18.03.2010  06:00

Ferran Soriano no diu si serà candidat a la presidència del Barça

En el debat a Tribuna Ateneu, on va parlar de Spanair i de l'aeroport del Prat, va tirar pilotes fora i no va aclarir si comptava presentar-s'hi o no

Men?ame
 

El president de la companyia aèria Spanair, Ferran Soriano, no va aclarir ahir, en la conferència que va fer al Tribuna Ateneu, si es presentaria a les eleccions del Barça. Heus ací la conferència íntegra, les preguntes dels assistents i el moment en el qual hi fa referència. Soriano, ex-directiu blau-grana, va dir que encara era aviat per a manifestar-se, però que participaria, com tants barcelonistes, en les eleccions del Barça. Tribuna Ateneu és un cicle de debats que organitza l'Ateneu Barcelonès.

Ferran Soriano, que fou presentat per l'ex-president Jordi Pujol, va parlar de Spanair i de l'aeroport de Barcelona. Entre més coses, va dir que esperava que l'any 2012 la seva companyia pogués oferir vols intercontinentals, una vegada l'aeroport de Barcelona s'hagi convertit en un 'hub' internacional. Sobre la situació de la seva companyia va manifestar que notaven la crisi, perquè la gent no viatja tant, i va agrair als sindicats que haguessin acceptat una reducció de sous en canvi de preservar els llocs de feina.

Amb vista al futur, i mentre restin pendents els vols intercontinentals, la companyia continuarà treballant a Europa, encara que també s'interessa per l'Àfrica del Nord.