El PSC desencadena una campanya contra Terribas per l’entrevista amb Montilla

  • Joan Ferran recupera les crítiques a la 'crosta nacionalista' · Els diputats socialistes Balcells i Figueras acusen Terribas d''assetjar' el president · El PSC destaca com a apunt blocaire del dia, el de Carme Figueras

VilaWeb
Redacció
17.03.2010 - 11:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’entrevista que la directora de TV3, Mònica Terribas, va fer amb el president de la Generalitat, José Montilla, sobre l’actuació del govern durant la nevada (vegeu-ne uns fragments) ha generat una campanya contra la periodista a les files del PSC. El portaveu adjunt dels socialistes al Parlament, Joan Ferran, va recuperar ahir al seu bloc les crítiques a una suposada ‘crosta nacionalista’, va reconèixer que Terribas havia fet caure el president en ‘contradiccions’ i la va acusar d”interrompre constantment el president’.

Però les crítiques no vénen només de Ferran. El diputat socialista Josep Maria Balcells acusava al seu bloc Terribas d’’assetjar’ Montilla, qualifica el to d’agressiu i de ‘poc respectuós’ amb el president. ‘Semblava talment que era la portaveu dels crítics a tota la gestió de la catàstrofe de la nevada’, diu.

La també diputada i secretària de Política Social del PSC, Carme Figueras, diu al seu bloc que va ser ‘insòlit’ que Terribas ‘tallés i interrompís sovint’ el president de la Generalitat. Al seu parer, la periodista no va deixar que Montilla exposés els seus arguments i va posar en dubte ‘allò que deia, com si mirés contínuament d’enganxar-lo’. Figueras conclou que ‘segurament la Mònica no tenia un bon dia’. Justament, al twitter del PSC destaquen avui, com a apunt blocaire del dia, aquest de Carme Figueras.

Finalment, el càrrec socialista a l’Ajuntament de Barcelona Miguel Ángel Martín López va publicar un apunt sobre l’entrevista al seu Facebook amb insults sexuals i de gènere, que posteriorment va retirar. Avui cap a migdia, Martín ha publicat un altre apunt al Facebook en què es disculpa per aquests insults, que reconeix que foren ‘incorrectes, masclistes i fora de lloc’, tot i que afegeix que ‘només van ser fruit d’una ofuscació personal’.

Enllaços
Array

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any