Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  16.03.2010  00:27

Autor/s: Miquel Bresolí

Mollerussa proposarà la millora del centre urbà amb aportacions de participació ciutadana

Ho presentaran a la Llei de Barris

Men?ame
 

L’Ajuntament de Mollerussa ha convocat a tots els vinculats amb el centre urbà de la ciutat a una reunió, aquest dimarts, dia 16, a dos quarts de nou del vespres, a L'Amistat, per a promoure la participació ciutadana en la proposta de millora d'aquest espai, que optaria a les ajudes de la Llei de Barris de la Generalitat.

L’àmbit d’actuació comprèn la zona delimitada pel carrer Ferrer i Busquets, l’avinguda del Canal, la plaça de Sant Jaume i l’avinguda Catalunya, excloent la zona de cases dels carrers Àngel Rossell i del Doctor Gállego. Així mateix, també està previst incloure la zona del Grup Sant Isidori.

Segons ha explicat Teresa Ginestà, alcaldessa de Mollerussa, la proposta es concentra en aquests espais perquè poden reunir els 8 camps d'actuació que marca la normativa. Entre altre hi ha d'haver actuacions de reforma urbana i millora de la via pública i l’accessibilitat, la rehabilitació de façanes o elements comuns dels edificis, la construcció o rehabilitació d’equipaments, la millora del medi ambient, el desenvolupament econòmic i comercial, entre altres. Preguntada ha dit que també es podria pensar en crear zones peatonals o un aparcament, si es donen les condicions.

Ginestà ha dit que després de la part informativa de la reunió ja hi ha la intenció de crear diferents grups de treball entre els assistents.

Us recordem que podeu comentar aquesta notícia o qualsevol tema relacionat amb el municipi al Fòrum de Mollerussa.