Un dels oradors del MSR a la concentració d’avui va homenatjar Rudolf Hess

  • Altres fotografies demostren els contactes amb el negacionista Nick Griffin, o l'assistència a concerts de rock nacionalsocialista

VilaWeb
Redacció
13.03.2010 - 02:31

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Vilaweb Sabadell ha pogut obtenir unes fotografies que desenmascaren el veritable rostre delitants del Moviment Social Republicà, que amb la intenció d’augmentar el seu suport electoral i al carrer fa temps que no abracen obertament l’ideari nazi. A les fotos es pot veure com els responsables de fer els parlaments d’avui, Jordi de la Fuente, Alejandro Fernández i Carmen Padial, tenen contactes destacats amb membres de l’extrema dreta europea.

Alejandro Fernández, delegat a Sabadell del MSR i secretari de la Federació Est del partit, va assistir -com es pot comprovar a la fotografia- a l’homenatge que una delegació ultra va fer al nazi Rudolf Hess a la ciutat de alemanya de Wundsield. També el podem veure en una altra imatge assistint a un concert envoltat d’skinheads, amb un aspecte molt diferent al que acostuma a tenir darrerament degut a aquest viratge estratègic que ha fet la seva organització, que sempre ha estat vinculat a baralles i agressions racistes, especialment a la nostra ciutat.

A la tercera imatge podem veure també com la candidata a les darreres eleccions al Parlament Europe, Carmen Padial, acompanya a Fernández en un sopar a Estrasburg amb el membre del negacionista i racista Partit Nacional Britànic, Nick Griffin. Finalment, una imatge recent molt més amable de Fernández i de Jordi de la Fuente Miró, actualment Secretari Nacional d’Acció Política del MSR i considerat un dels primeres espases de l’agrupació.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any