Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  11.03.2010  10:34

Una dona perd la vida a Ultramort per inhalació de fum d'un generador

Hi ha, pel cap baix, un centenar d'intoxicats per la mateixa causa

Men?ame
 

Una dona de quaranta anys va perdre la vida ahir al vespre a Ultramort (Baix Empordà), per inhalació de fum d'un generador. També un matrimoni de setanta anys, que vivia a la mateixa casa, va intoxicar-se greument. Encara hi ha un centenar d'intoxicats més a l'Empordà, al Gironès i a la Selva per la mateixa causa. Els veïns dels municipis d'aquestes comarques, que no tenen servei elèctric des de la nevada de dilluns, s'han de procurar electricitat amb mitjans alternatius.

Des de dilluns al migdia, hi ha hagut a les comarques gironines 101 persones que han estat ateses per intoxicacions per monòxid de carboni, tres de les quals continuen ingressades en aquests moments a l’Hospital de Palamós, amb pronòstic reservat. Dels intoxicats, sis van haver de ser tractats a la cambra hiperbàrica de l’Hospital de Palamós.

Protecció Civil recomana a les persones que utilitzin aparells o brasers per escalfar els habitatges que procurin en tot moment assegurar la ventilació i que, en el cas dels generadors domèstics, els instal·lin en llocs exteriors.