Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  03.03.2010  10:16

La UVic acull el taller “El pa, un aliment necessari dins la nostra alimentació”

L’objectiu és donar a conèixer l’elaboració del pa als alumnes de cicle mitjà

Men?ame
 

El Gremi de Forners d’Osona, el Centre de Recursos Pedagògics i l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Vic tornen a oferir, un any més, el Taller nutricional: el pa, un aliment necessari dins la nostra dieta alimentària”, adreçat als alumnes de cicle mitjà de les escoles d’Osona.

L’objectiu del taller és donar a conèixer l’elaboració del pa en totes les seves varietats, la composició i els canvis químics que es produeixen en la seva elaboració. I també vol fer prendre consciència de la importància que té el pa dins la dieta mediterrània i de la necessitat de tenir uns hàbits alimentaris saludables.

El taller té una part teòrica sobre nutrició i una de pràctica, que es desenvolupa a la Planta Pilot del Pa de la UVic, en què els alumnes aprenen a fer pa.

En l’edició del taller d’enguany, que se celebra de l’1 al 10 de març i del 15 al 17 de març de 9.30h a 12.30h, hi participen 1017 estudiants de 25 centres educatius. El Consell Comarcal subvenciona el transport escolar.