Josep Melià: ‘Refundarem i rellançarem el projecte d’UM’

  • Unió Mallorquina farà un congrés el 17 d'abril per a refundar el partit

VilaWeb
Redacció
03.03.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’executiva d’Unió Mallorquina convocarà un congrés extraordinari que es farà el 17 d’abril a Manacor amb la idea de ‘refundar el partit i de refer les idees, l’estratègia i la pràctica política’. No es descarta que els compromissaris proposin un canvi del nom del partit. Acabada la reunió, el president actual, Josep Melià, va dir ahir que esperava que el congrés servís per ‘recuperar la il·lusió i la credibilitat’ i va anunciar que es presentaria a la reelecció. També va expressar el desig que els ciutadans entenguessin ‘la necessitat i la utilitat de l’existència del partit perquè sigui decisiu en la política balear’.

‘La meva intenció inicial era que la nova etapa es concretés amb una transició tranquil·la i feta des de l’estabilitat, però és evident que les tres últimes setmanes han provocat moltes coses que fa que modifiquem aquesta estratègia inicial. Per això, hem decidit proposar al consell polític que ratifiqui la convocatòria del congrés extraordinari de refundació i rellançament del projecte polític d’UM’, va concloure Josep Melià.

Munar i Nadal es donen de baixa del partit

Munar i l’ex-conseller de Turisme, Miquel Nadal, es van donar de baixa ahir mateix del partit. Munar, que va comunicar la seva decisió a Melià argüint que no volia perjudicar el partit, va explicar que la seva baixa és temporal. Nadal, en canvi, es va donar de baixa de manera definitiva.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any