Isabel-Clara Simó, una radiografia masculina

  • L'escriptora d'Alcoi publica 'Homes' a Bromera, l'altra cara del seu llibre més exitós,  'Dones'

VilaWeb
Redacció
24.02.2010 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Diu Isabel-Clara Simó que fa un quant temps l’editor Joan Carles Girbés li va demanar si gosaria fer un mostrari d’homes, de la mateixa manera que en va fer un de ‘Dones’ (Columna, 1997), llibre del qual ja se n’han venut més de 120.000 exemplars. De primer li va dir que no, però després va pensar que podria ser una tasca divertida i s’hi va posar. El resultat: vint-i-dos relats protagonitzats per homes diversos. El llibre, ‘Homes‘, el presentarà Joan Laporta, president del Barça, l’11 de març.

Simó retrata els estereotips més coneguts (víctimes i victimitzadors, emprenyadors i encantadors, intel·ligents i tanoques…) i alguns perfils més curiosos. I tots plens d’humor, d’ironia i amb un puntet de malícia.

Coincidint amb ‘Homes’, Bromera també reeditarà ‘Dones’ i tots dos llibre es vendran en un paquet per Sant Jordi. A més, l’editorial ha preparat una web especial dels llibres molt participativa: se’n poden llegir tres relats, es pot fer una prova per a descobrir si cap dels retrats d’Isabel-Clara Simó s’assembla al lector. També s’hi poden deixar opinions i veure un fragment del llibre.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any