Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  22.02.2010  07:15

Medalla d'argent pel nord-català Martin Fourcade

Martin Fourcade, esportista de la Llagona, va guanyar ahir diumenge la medalla d'argent a la prova olímpica de  la mass start 15 km, que es va disputar a l'Olympic Park de Whistler.

El nord-català ha fet una pujada extraordinària, volant literalment damunt els seus esquís, en una carrera extraordinàriament ràpida, durant la qual ha figurat al lloc 28 arran de dues errades en el primer tir al sòl, abans d'esquiar com un llucet en els 15 km de fons, garantint-se una indefugible pujada a la classificació. 23è després del segon pas al pas de tir...>>

Men?ame
 

Posteriorment, 9è a la volta següent, Martin Fourcade ha deixat l'últim tir al sòl amb una nova volta de penalitat, però amb una alta esperança de pujar al podi. En posició n°5, ha doblat finalment el francès Vincent Jay, l'Austríac Christoph Sumann i l'eslovac Poval Hurajt.

Martin Fourcade, que ha acabat la prova just darrere del rus Evgeny Ustyugov, en aquesta primera experiència al nivell més alt, assoleix als 21 anys la seua primera medalla olímpica.

Dl. 22 febrer del 2010 (matí)