Medalla d’argent pel nord-català Martin Fourcade

  • Martin Fourcade, esportista de la Llagona, va guanyar ahir diumenge la medalla d'argent a la prova olímpica de  la mass start 15 km, que es va disputar a l'Olympic Park de Whistler.

    El nord-català ha fet una pujada extraordinària, volant literalment damunt els seus esquís, en una carrera extraordinàriament ràpida, durant la qual ha figurat al lloc 28 arran de dues errades en el primer tir al sòl, abans d'esquiar com un llucet en els 15 km de fons, garantint-se una indefugible pujada a la classificació. 23è després del segon pas al pas de tir...>>

VilaWeb
Redacció
22.02.2010 - 07:15

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Posteriorment, 9è a la volta següent, Martin Fourcade ha deixat l’últim tir al sòl amb una nova volta de penalitat, però amb una alta esperança de pujar al podi. En posició n°5, ha doblat finalment el francès Vincent Jay, l’Austríac Christoph Sumann i l’eslovac Poval Hurajt.

Martin Fourcade, que ha acabat la prova just darrere del rus Evgeny Ustyugov, en aquesta primera experiència al nivell més alt, assoleix als 21 anys la seua primera medalla olímpica.

Dl. 22 febrer del 2010 (matí)

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any