Iniciativa es desmarca del projecte de Jocs Olímpics d’Hereu

  • L'alcalde de Barcelona es queda sol en el plenari municipal, enmig de les crítiques d'ICV, ERC, CiU i PP · La CUP també refusa els Jocs d'Hivern d'Hereu i anunciua una camapnya barri per barri per parlar amb les associacions veïnals

VilaWeb
Redacció
05.02.2010 - 13:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El portaveu d’Iniciativa-Verds a l’Ajuntament de Barcelona, Ricard Gomà s’ha mostrat rotundament contrari a la proposta de demanar per a Barcelona l’organització dels Jocs Olímpics d’Hivern del 2022 en el Ple de l’Ajuntament de Barcelona que ha debatut aquest divendres per primer cop la candidatura. Això ha deixat sol el PSC en la defensa del projecte. CiU, ERC i PP s’han mostrat clarament favorables al projecte, però molt crítics amb la ‘falta de consens’, amb la ‘inconcreció’ de la proposta i amb la manca d’informes de viabilitat.

La CUP també refusa els Jocs d’Hivern

La CUP de Barcelona ha anunciat avui (nota de premsa, pdf) les accions que emprendrà per a oposar-se a la presentació de Barcelona com a candidata per acollir els Jocs d’Hivern l’any 2022. Ha detallat el motius d’aquest rebuig amb el suport de l’arquitecte, escriptor i catedràtic de l’ETSAB-UPC, Josep Maria Montaner. Els portaveus de la CUP han denunciat que la proposta d’Hereu és una fugida endavant amb un marcat caràcter electoralista per la davallada a les enquestes, i que mostra, novament, com l’ajuntament només sap transformar la ciutat a cop d’esdeveniment. Entre les accions que emprendran hi ha l’anar barri per barri a parlar amb les entitats veïnals i els moviments socials per fer un front comú.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any