L’atur segueix augmentant

  • El canvi de tendència vaticinat per Montserrat Capdevila no s'ha produït i la xifra de desocupats augmenta en un 3% respecte el desembre

VilaWeb
Redacció
03.02.2010 - 19:26

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’estancament en el descens de l’atur del passat mes de sembre va ser conjuntural, fruit de les contractacions estacionals de l’època nadalenca. La màxima responsable econòmica del consistori, la tinent d’alcalde de Treball Montserrat Capdevila, a la llum dels resultats publicats per l’Observatori de l’Economia Local -que situen l’augment de l’atur durant en mes de gener en gairebé 600 persones- hagut de reconèixer doncs que la situació és francament dolenta i que va errar en el pronòstic.

Tot i això, Capdevila segueix apostant pel Pacte de l’Ocupació i la Competitivitat. En aquest sentit, ha destacat la importància de donar suport als nous emprenedors perquè, quan la situació econòmica millori, ‘seran capaços de generar llocs de treball’. També avui s’han presentat els pressupostos de la regidoria encapçalada per Capdevila, que destinaran la pràctica totalitat dels diners als programes de formació i promoció de l’emprenedoria del Vapor Llonch. L’Ajuntament només aportarà un de cada quatre euros d’aquest pressupost, que s’ha vist incrementat per atendre la gran pressió que suporta l’equipament com a conseqüència de la crisi econòmica.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any