Els Castellers de Sabadell renoven càrrecs dins la colla

  • La colla sabadellenca obre la nova temporada amb Joan Egea i Martí Rovira al capdavant

VilaWeb
Redacció
22.01.2010 - 12:27

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Els Castellers de Sabadell encaren la nova temporada amb novetats dins la plantilla. En l’assemblea ordinària celebrada el dissabte passat, es van renovar els càrrecs de la junta administrativa i la comissió tècnica de colla. La junta administrativa serà presidida els propers dos anys per Joan Egea, que va presentar l’única candidatura al càrrec. Aquest serà el substitut de Jordi Sampere que ha estat sis anys al capdavant dels saballuts.

Per una banda, la nova junta s’ha proposat aconseguir un local social idoni per a satisfer les necessitats de la colla. Actualment els saballuts assagen al Consell de Joves de Sabadell, situat al carrer dels Emprius. I per altra banda, incrementar el nombre de socis de l’entitat. Aquest any ja compten amb 300 saballuts i volen arribar fins a 500 en un marge de dos anys.

Pel que fa a la comissió tècnica, Martí Rovira ha presentat la única candidatura al carrer que ha estat aprovada. El nou cap de colla pren el relleu d’Emili Masoliver, que ha ocupat el càrrec la darrera temporada. Rovira ha presentat una candidatura amb nombrosos canvis respecte la tècnica que practicava la colla sabadellenca fins ara, i compta amb el suport de Daniel Benítez com a segon cap de colla per tercer any consecutiu.

Al final de l’assemblea, es va presentar el nou escut dels castellers en motiu del seu quinzè aniversari. Aquest serà el nou emblema que els Castellers de Sabadell lluiran a partir d’ara en les seves actuacions.

La colla donarà el tret de sortida a la nova temporada el proper diumenge 14 de març actuant al costat dels Sagals d’Osona a Muntanyola.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any