Carretero sobre Laporta: ‘Esperem tothom, però no ens encantarem per ningú’

  • Reagrupament presenta Carles Móra com a nova incorporació elegirà el març els candidats a les eleccions

VilaWeb
Redacció
15.01.2010 - 13:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Reagrupament ha presentat avui les credencials per concórrer a les eleccions parlamentàries de la tardor. La formació presidida per Joan Carretero compta amb 3.335 associats, que el mes de març elegiran els caps de llista. Carretero no descarta ser el candidat per Girona i el batlle d’Arenys de Munt, Carles Móra, que avui ha estat presentat com a nova incorporació, optarà a encapçalar la llista de Barcelona. Joan Laporta es va reunir ahir amb Carretero, però no s’ha concretat la seva incorporació a Reagrupament. ‘Esperem tothom, però no ens encantarem per ningú’, ha dit Carretero (vídeo).

‘Té les portes obertes a Reagrupament. El que ell faci em semblarà bé, i tot el que sigui treballar per la sobirania i per l’estat propi em sembla bé. Que ell vagi amb qui vulgui, ja sigui amb un dels partits que hi ha ara o amb un de nou. De tota manera celebraria que donés el pas a la política’, ha dit Carretero sobre el president del Barça.

Es manté, doncs, la incògnita de què farà Laporta amb vista a les eleccions del 2010; si s’afegirà al projecte de Reagrupament o si s’hi presentarà amb una altra nova candidatura. El calendari fa pensar que la primera opció és cada vegada més difícil, perquè Laporta diu que no prendrà cap decisió fins després de Setmana Santa, però l’assemblea de Reagrupament en què s’elegiran els candidats serà abans, el 21 de març. En aquesta assemblea Carles Móra optarà a encapçalar la llista per Barcelona de Reagrupament, tal com havia avançat a ViaWeb. Joan Carretero no ha aclarit si vol ser el cap de llista, però ha dit que, si fos el cas, ho faria per Girona. ‘El candidat a la presidència de la Generalitat podria presentar-se per Girona, per què no?’, ha afegit.

Sobre la política de pactes després de les eleccions Carretero ha dit que si no tenen una majoria per governar no pactaran amb ningú. ‘Ara, si depèn de nosaltres no hi haurà tripartit’, ha reblat.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any