Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Divendres  08.01.2010  06:00

Puigcercós obre la pre-campanya d'Esquerra

ERC presenta la campanya 'Puigcercós 2010, Catalunya decideix' que vol mobilitzar cent quaranta mil ciutadans

Men?ame
 

El president d'Esquerra Republicana de Catalunya, Joan Puigcercós, obrirà avui al vespre la pre-campanya de les eleccions parlamentàries amb el propòsit de mobilitzar  cent quaranta mil individus. La campanya, que porta per títol 'Puigcercós 2010, Catalunya decideix', vol aconseguir la participació dels ciutadans per definir les propostes que determinaran les condicions bàsiques a l'hora de negociar futurs acords.

El partit ha convocat a la inauguració de la pre-campanya d'avui, que es farà a la Sala Luz de Gas a les 20.15, set-cents quadres territorials. Aquests set-cents quadres hauran de formar una xarxa que faci arribar a set mil militants les vint-i-una proposta que avui es presentaran. I aquestes vint-i-una proposta seran apadrinades, en la presentació d'avui, per gent reconeguda. La idea dels creadors de la campanya és que funcioni com una xarxa social de manera que tingui el màxim impacte possible.