Els diables i bruixes del Riberal cap a l’exili… (El Gat de Casa)

  • Encara que pugui semblar una broma, l'any 2010 uns catalans tornaran a fer el camí de l'exili. Però aquesta vegada serà a l'inrevés, ja que aniran cap a Catalunya Sud. Que en ple segle XXI es torni a parlar d'exili i exiliats,a mi personalment en fa vergonya, i molta. Aquesta vegada el camí de l'exili, l'agafen els diables i bruixes del Riberal...>>

VilaWeb
Redacció
07.01.2010 - 11:55

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

… a causa de la normativa europea 2007/23/CE, que l’estat francès, malgrat les peticions dels diputats nord-catalans, no ha fet res per adaptar el text i proposar una transposició que permeti la transmissió correcta de la cultura popular catalana.

Aquest gat pensa que això no es pot tolerar. Que l’estat que sempre ha presumit de ser el bressol del drets de l’home, no faci res per assegurar als seus ciutadans que la seua cultura i el seu idioma no s’extingirà, vol dir que ha oblidat el seu deure, o que considerà que els nord-catalans no sem francesos i per lo tant no té cap obligació de protegir-los.

Amb que ens quedem?
Penso que ha arribat el moment de dir prou, i també de mostrar la nostra solidaritat amb aquesta colla, que fa tants anys que lluita perquè la nostra cultura no desaparegui.
Des d’aquest petit lloc d’opinió, vull fer publica la meua solidaritat amb els diables i bruixes del Riberal i desitjar-les tota la sort del mon, i que tornin aviat a casa seua.

El Gat de Casa (29/12/2009)

——————————–
* Totes les cròniques (que només representen l’opinió dels qui firmen, no són cap editorial) com també les notícies que publiquem, estan sota llicència CreativeCommons que (resum) atorga autorització de reproduir i eventualment modificar-les ANOMENANT-ne la font d’origen de manera molt clara: ‘Vilaweb Catalunya nord’, I SI és de manera gratuïta Creative Commons License
obra de Vilaweb Catalunya nord està subjecta a una llicència de Reconeixement-Compartir amb la mateixa llicència 3.0 No adaptada de Creative Commons.
* Si voleu ser encara més informats podeu també anar a mirar actes o entrevistes en català (i sobre Catalunya nord), uns dels més de 300 reportatges i entrevistes al Nettv cat, el complement, tot i que independent, del Vilaweb CN, també de Vilaweb i Partal, Manresa i Associats.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any