Presentació a Perpinyà de les consultes populars per la independència

  • (per llegir el text sencer: cliqueu sobre el títol)

    Avui divendres, a les 18h30 a la Sala de  les LLibertats del carrer Bartisol de Perpinyà, dos nord-catalans i tres persones  de Catalunya  Sud, Jaume Roure (President d’Unitat Catalana) Daniela Grau (Catalunya Acció – Catalunya del Nord) Jordi Bilbeny (MAPA – Moviment Arenyenc per l’Autodeterminació), Josep M. Ximenis (Regidor Ajuntament Arenys de Munt) i Santiago Espot (President Executiu de Catalunya Acció), presentaran  les consultes populars per la independència que es desenvoluparan a Catalunya Sud el proper 13 de desembre...

     

VilaWeb
Redacció
27.11.2009 - 07:46

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Dv. 27 de novembre del 2009

 

                                            Aquí, a Catalunya Nord, s’ha parlat que també es podria fer una consulta, però sembla aquesta té una trampa (en el sentit quie no és l’equivalent ni en la forma ni en el fons, de les que es fa,n al sud).
En efecte de moment, la que semblen voler plantejar (cap confirmació de ningú) a casa nostra, seria per aconseguir una regió catalana, integrada a l’estat francès, mentre que a Catalunya Sud, el referèndum és per aconseguir la independència de l’estat espanyol. Res a veure doncs amb la proposta nord-catalana.

Sembla que els presentadors de l’acte d’aquesta tarda, pensen que nosaltres no estem preparats per assolir aquesta fita d’opinar sobre la indepen,dència de la Comunitat Autònoma.

Si esteu interessats en consultar els municipis de Catalunya Sud que faran aquesta consulta  els trobareu aquí

 

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any