Dimiteix la responsable d’Urbanisme de Santa Coloma de Gramenet

  • Carme Moraira presenta la dimissió davant de 'la política urbanística' de l'ajuntament i 'dels esdeveniments succeïts' · Tot i ser segona tinent d'alcalde i supervisora de Dobarco, va mostrar-se 'indignada' davant la imputació de Bartomeu Muñoz en el cas Pretòria

VilaWeb
Redacció
20.11.2009 - 18:02

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La regidora i tinent d’alcalde de Serveis Urbanístics de Santa Coloma de Gramenet, Carme Moraira, ha presentat la dimissió a la nova alcaldessa, Núria Parlon. Segons un comunicat del consistori, Moraira ha dimitit ‘per la política urbanística que s’ha desenvolupat i davant dels esdeveniments succeïts’. El nom de Carme Moraira va sonar com un dels candidats a substituir Bartomeu Muñoz a la batllia, però finalment va imposar-se Núria Parlon.També cal recordar que, en una entrevista amb el programa ’30 minuts’ de TV3, Moraira va mostrar-se ‘indignada’, ‘consternada’ i amb ‘molta ràbia’ per la presumpta vinculació de Muñoz en la trama de corrupció urbanística que investiga el jutge Baltasar Garzón. ‘El nostre alcalde ha passat de ser un company a ser un presumpte delinqüent. Encara s’ha de provar, però hi ha moltes proves que sigui així’, va dir aleshores.

Moraira era regidora de Serveis Territorials i l’encarregada de supervisar Manuel Dobarco, ex-regidor d’Urbanisme imputat en el cas Pretòria i actualment en presó provisional. Va ser una de les persones de confiança de Muñoz i va avalar la política urbanística de l’ex-alcalde; una política que ara l’ha empès a presentar la dimissió.

Però Moraira no és l’única que ha deixat el càrrec aquests últims dies. Núria Parlon ja ha destituït tres alts-càrrecs de l’ex-alcalde Muñoz: Lluís Falcón, director gerent de Porjectes; Albert Gadea, director gerent de Planificació i Recursos; i Pascual Vela, director gerent de Serveis i un dels que fou imputat pel jutge Garzón.

Enllaços
Notícies relacionades: Parlon propugna un govern d’unitat en la presa de possessió (18-11-09) l Garzón denega la llibertat provisional per a Bartomeu Muñoz i Manuel Dobarco (17-11-09).

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any