Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  19.11.2009  06:00

El Tempir d'Elx confecciona un mapa interactiu de centres educatius de línia valenciana

Els centres que ofereixen la línia en català hi consten per municipis · Aquesta informació, no la proporciona la guia de centres de la Conselleria d'Educació

Men?ame
 

L'associació cívica per la llengua el Tempir d'Elx ha confeccionat, a partir de Google Maps, un mapa de tots els centres educatius del País Valencià que tenen línia en la nostra llengua perquè els pares interessats puguin consultar-lo. Perquè sigui més fàcil, la consulta pot fer-se per comarques i per municipis. Aquesta informació bàsica no es troba, justament, a la Guia de Centres de la Conselleria d'Educació, que sí que n'ofereix d'altres.

En aquesta primera versió del mapa la cerca es fa, d'entrada, per 'la nostra comarca' i per 'la nostra localitat', que és on apareixen els centres disponibles.

La Guia de Centres que ofereix la Conselleria d'Educació de la Generalitat Valenciana permet de filtrar les cerques segons moltes variables i criteris, fins i tot si els centres segueixen un sistema estranger (britànic, francès, alemany, etc.), però no saber quins centres fan l'ensenyament en la llengua pròpia del país.