El Tempir d’Elx confecciona un mapa interactiu de centres educatius de línia valenciana

  • Els centres que ofereixen la línia en català hi consten per municipis · Aquesta informació, no la proporciona la guia de centres de la Conselleria d'Educació

VilaWeb
Redacció
19.11.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

L’associació cívica per la llengua el Tempir d’Elx ha confeccionat, a partir de Google Maps, un mapa de tots els centres educatius del País Valencià que tenen línia en la nostra llengua perquè els pares interessats puguin consultar-lo. Perquè sigui més fàcil, la consulta pot fer-se per comarques i per municipis. Aquesta informació bàsica no es troba, justament, a la Guia de Centres de la Conselleria d’Educació, que sí que n’ofereix d’altres.En aquesta primera versió del mapa la cerca es fa, d’entrada, per ‘la nostra comarca’ i per ‘la nostra localitat’, que és on apareixen els centres disponibles.

La Guia de Centres que ofereix la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana permet de filtrar les cerques segons moltes variables i criteris, fins i tot si els centres segueixen un sistema estranger (britànic, francès, alemany, etc.), però no saber quins centres fan l’ensenyament en la llengua pròpia del país.

Enllaços
Pàgina web de l’El Tempir d’Elx.
Mapa de Centres Educatius amb línia en català.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any