El PSC de Sallent abona la consulta sobre la independència

  • Regidors socialistes d'algunes poblacions comencen a desmarcar-se de les consignes del PSC · Ahir els socialistes de Canet també van votar favorablement la consulta

VilaWeb
Redacció
15.11.2009 - 20:43

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La posició del PSC sobre les consultes sobiranistes del 13D comença a esquerdar-se. En diverses poblacions els regidors socialistes han decidit no seguir les consignes del partit en contra dels referèndums i hi han expressat el seu suport. Això ha passat a Sallent on el PSC havia anunciat l’abstenció i finalment ha votat a favor i a Canet de Mar on ahir els socialistes van anunciar que la coalició de govern de la qual formen part també donarà suport a la consulta.A Canet el regidor de Participació i Ciutadania, el socialista Martin Casares ha declarat que “no només la regidoria que ell té assignada col·laborarà sinó que serà l’ajuntament en ple, donat que està governat per una coalició (PSC, UM i ERC) , qui ajudarà en el que calgui per la consecució de la consulta i la màxima participació dels canetencs”.

A Sallent una cinquantena de persones han gravat aquest diumenge un espot de suport al referèndum, després de la votació de l’Ajuntament, que va tenir lloc divendres.

Enllaços
Canet Decideix
Sallent decideix

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any