Notícies

Diumenge  15.11.2009  20:43

El PSC de Sallent abona la consulta sobre la independència

Regidors socialistes d'algunes poblacions comencen a desmarcar-se de les consignes del PSC · Ahir els socialistes de Canet també van votar favorablement la consulta

Men?ame
 

La posició del PSC sobre les consultes sobiranistes del 13D comença a esquerdar-se. En diverses poblacions els regidors socialistes han decidit no seguir les consignes del partit en contra dels referèndums i hi han expressat el seu suport. Això ha passat a Sallent on el PSC havia anunciat l'abstenció i finalment ha votat a favor i a Canet de Mar on ahir els socialistes van anunciar que la coalició de govern de la qual formen part també donarà suport a la consulta.

A Canet el regidor de Participació i Ciutadania, el socialista Martin Casares ha declarat que "no només la regidoria que ell té assignada col·laborarà sinó que serà l’ajuntament en ple, donat que està governat per una coalició (PSC, UM i ERC) , qui ajudarà en el que calgui per la consecució de la consulta i la màxima participació dels canetencs".

A Sallent una cinquantena de persones han gravat aquest diumenge un espot de suport al referèndum, després de la votació de l'Ajuntament, que va tenir lloc divendres.