Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dissabte  14.11.2009  11:50

L’actriu Lloll Betran, Premi Margarita Xirgu

L'ha rebut per la seva interpretació a l'espectacle 'El Show de la Lloll. 25 anys'

Men?ame
 

Lloll Betran fou la millor actriu de la temporada 2008-2009, segons el jurat del Premi Memorial Margarita Xirgu, pel seu paper en l’espectacle ‘El Show de la Lloll. 25 anys’,que es fa programar a la Villarroel de Barcelona (vegeu aquest vídeo de Vilaweb TV). La Penya Carlos Lemos i l’Ajuntament de Molins de Rei –d’on era filla l’actriu Margarita Xirgu–, lliuraran el guardó a l’actriu el pròxim 23 de novembre. La Lloll va debutar a l'escena catalana ara fa just 25 anys.

Aquesta efeméride la va dur a crear 'El Show de la Lloll. 25 anys', que va estar en cartell a la Villarroel fins el passat 26 de juliol. L’espectacle deia un recorregut per la trajectòria de l’actriu, que es posava a la pell d’alguns dels seus personatges més populars.

Actualment, la Lloll assaja ‘La Doble Vida d’en John’, una nova comèdia, que es podrà veure al Teatre Condal de Barcelona a partir del 18 de desembre, i que co-protagonitza amb en Joan Pera. També col·labora en el programa televisiu ‘Buscant la Trinca’, que TV3 emetrà molt aviat i està finalitzant la ronda pel Principat de l’obra ‘El joc dels idiotes’.