La futura batllessa de Santa Coloma promet ‘rigor i transparència’

  • Joan Laporta defensa la presumpció d'innocència de Muñoz, Prenafeta i Alavedra

VilaWeb
VilaWeb
NÚRIA PARLON

Regidora de Ciutadania i tinent-batlle, Núria Parlon té trenta-cinc anys i és doctora en teoria política. Funcionària de l'Ajuntament de Santa Coloma des de l'any 2002, el 2007 va formar part de la candidatura que presidia Bartomeu Muñoz. D'aquesta manera, el PSC confia a una persona jove, d'una altra generació, que comenci una nova etapa en aquell municipi.

Redacció
13.11.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El grup municipal del PSC de Santa Coloma de Gramenet ha decidit que fos la regidora Núria Parlon la successora de Bartomeu Muñoz al capdavant de la municipalitat. Parlon ha promès de treballar ‘amb rigor, transparència i diàleg’. Per una altra banda, en un acte a la Fundació Catalunya Oberta, Joan Laporta va dir que la detenció de Muñoz, Prenafeta i Alavedra era una humiliació, i en va defensar la presumpció d’innocència (vídeo).Després de moltes deliberacions els socialistes han optat per col·locar una persona poc coneguda al davant del consistori, en detriment de candidats amb molt més pes polític, però també més marcats, com ara Antoni Fogué, actual president de la Diputació de Barcelona i marit de Manuela de Madre, la batllessa anterior.

Encara que el PSC ja hagi decidit la successora de Muñoz, cal esperar la votació del ple extraordinari, en què el PSC té majoria absoluta, abans de la designació. Segons que va explicar el batlle accidental, Joan Carles Mas, avui es reunirà amb el grup de l’oposició per acordar el dia i hora del ple, que serà a principi de la setmana entrant.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any