Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimecres  11.11.2009  16:07

Els patrons del Palau es reuneixen divendres amb la proposta de Serra Ramoneda sobre la taula

Serra Ramoneda ha instat tots els patrons a dimitir per no haver detectat el desfalc de Millet i Montull

Men?ame
 

Els membres del patronat de la Fundació Orfeó Català-Palau de la Música tenen previst reunir-se divendres per a conèixer l'auditoria interna realitzada per Deloitte, i que xifrarà el desfalc de Millet i Montull al Palau. I ho faran amb la proposta de dimissió conjunta de tots els patrons que ha llençat avui en aquest article el patró de la institució i ex-president de Caixa Catalunya, Antoni Serra Ramoneda.

Serra Ramoneda ha dit que calia assumir la responsabilitat per no haver detectat que hi havia alguna cosa 'podrida' dins l'entitat: 'He estat un més d'un grup de ciutadans que no va aconseguir complir amb les obligacions que implica el càrrec de patró de la Fundació'.

Un altre patró, Antoni Dalmau, s'ha mostrat contrari a la dimissió de tots els membres: 'És evident que hi ha gent que ens sentim responsables de no haver sabut detectar a temps l'estafa, i ja arribarà el moment oportú de renovar els òrgans de govern de les institucions del Palau'.