Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dilluns  09.11.2009  14:00

Cinquena edició de 'I lunedì con la Poesia'

Els recitals començaran avui amb els versos de Wystan Hugh Auden

Men?ame
 

Inicien, per cinquena temporada consecutiva, “I lunedí con la poesia” de Pere Lluís Alvau. Aquest cicle de recitals, que cobreix l’estació hivernal i part de la tardor i de la primavera, s’ha convertit en una cita esperada per part del públic apassionat de la matèria.

La clau de l’èxit, segurament, es troba en la forma quasi espartana i continguda en els temps de lectura i d’exposició, i en el dia i l’hora insòlits en que es proposen: els dilluns a les 20.30.
Pere Lluís Alvau, després d’un estiu ocupat en la presentació de diversos autors i de les seves obres, i en la lectura e interpretació de les parts més importants de les “Confessions” de Sant Agustí, en aquesta temporada proposarà algunes variacions a la formula habitual dels recitals, i en determinades ocasions l’acompanyaran artistes i personatges de la cultura relacionats amb el mon de l’art com la música, el ballet, el teatre o el cinema.