La direcció del Palau fa fora el soci Fèlix Millet i accepta la dimissió de la seva filla

  • També recorrerà la interlocutòria del jutge que deixa en llibertat Millet i Montull

VilaWeb
Redacció
28.10.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

La Junta Directiva de l’Associació Orfeó Català, reunida ahir, va acordar d’expulsar el soci Fèlix Millet de l’entitat i d’acceptar la dimissió de membre de la Junta Directiva presentada per la seva filla Clara. També va acordar que tant l’Associació com la Fundació presentarien un recurs a l’Audiència de Barcelona, igual que va fer la fiscalia, contra la denegació de les mesures cautelars demanades per a Fèlix Millet i Jordi Montull.Durant la reunió es van explicar els avenços en l’auditoria interna que es porta a terme i que servirà per conèixer les actuacions d’aquests darrers deu anys. Una primera part d’aquesta explicació es farà pública a principi de novembre.

Sobre els sis-cents mil euros que Millet va donar en nom del Palau a la Fundació Trias Fargas, la Junta Directiva assegura que cap òrgan de la institució no ho havia autoritzat. La setmana entrant la direcció del Palau es reunirà amb representants de la Fundació Trias Fargas per estudiar la ¡ qüestió.

Finalment, la junta ha aprovat un comunicat de plena confiança en el tresorer Pau Duran, que el deixa fora de tota sospita en el cas. Tot i amb això, continua apartat de totes les funcions com a tresorer des que es va aixecar el secret de sumari i es va saber que era un dels cinc encausats per la fiscalia.

Enllaços
VilaWeb: La fiscalia eleva a vint milions d’euros els diners desviats per Millet des del 2003 | El Palau de la Música suspèn l’actual tresorer Pau Duran un cop aixecat el secret de sumari.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any