Rus mira d’ajornar el judici per haver insultat i amenaçat els docents valencians

  • Recorre la resolució, de manera que no serà jutjat demà

VilaWeb
Redacció
22.10.2009 - 19:29

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

El president de la Diputació de València i batlle de Xàtiva, Alfonso Rus, ha recorregut la resolució del jutge d’instrucció de Xàtiva de manera que no serà jutjat demà, tal com era previst. El jutge va admetre la denúncia d’Escola Valenciana contra Rus per haver insultat i amenaçat els professors valencians i va fixar el 23 d’octubre com a data de judici. Però Rus ha presentat ara un recurs ‘per ajornar el judici pendent’, segons que denuncia Escola Valenciana.L’entitat critica que Alfonso Rus hagi presentat un recurs quan, en el seu moment, va afirmar que no tenia cap problema per declarar davant de qui fos.

El president d’Escola Valenciana, Diego Gómez, ha denunciat que ‘el president de la Diputació de València vol evitar, com a alt càrrec que és, donar explicacions en un jutjat després dels escàndols polítics protagonitzats pel govern valencià’. Així, l’entitat també informa que ja s’ha oposat al recurs i que roman a l’espera de la resposta del jutjat número 2 de Xàtiva.

Recordem que Alfonso Rus va qualificar de ‘gilipolles’ aquells que fan servir expressions com ‘aleshores’ i ‘gairebé’ i va dir, a més, que ‘rematarien’ tots els qui posessin la foto del conseller Font de Mora de cap per avall.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any