Arriba a les sales de cinema la segona part de Millennium

  • Se suspèn l'estrena de 'Saw VI' per violenta

VilaWeb
VilaWeb
SE SUSPÈN L'ESTRENA DE 'SAW VI'

L'última aventura de Jisaw no es podrà veure als cinemes de l'estat espanyol, de moment. Disney ha decidit suspendre l'estrena de 'Saw VI', previst per aquest cap de setmana, després que el ministeri de cultura espanyol l'hagi classificat com a X ja que creuen que fa apologia de la violència.
Redacció
23.10.2009 - 06:00

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Aquest cap de setmana s’estrena ‘Millennium 2: la noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina‘, que és la segona part de la saga que va escriure Larsson, i que es projecta en català. També s’estrena ‘Bullying‘, un film de Josecho San Mateo que aborda aquest drama cada vegada més present a les aules, i que interpreten Laura Conejero, Albert Carbó i Joan Carles Suau. A continuació, totes les estrenes que s’ofereixen aquest cap de setmana.>’Millennium 2: la noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina. Direcció: Daniel Alfredson. Intèrprets: Noomi Rapace, Annika Hallin; Michael Nyqvist. Gènere: ‘Thriller’. Lisbeth Salander és la dona més cercada. Dos col·laboradors de Millennium, a punt de revelar un escàndol sobre el comerç sexual a Suècia, han estat brutalment assassinats i les empremtes de Lisbeth són a l’arma homicida, ço que la converteix en un perill social. Però Mikael Blomkvist, redactor en cap de Millennium, no s’ho creu.

>’Bullying. Direcció: Josecho San Mateo. Intèrprets: Laura Conejero; Albert Carbó, Joan Carles Suau. Gènere: Drama. En Jordi és un noi de quinze anys que acaba de perdre el pare i de canviar de ciutat per començar una nova vida. Al principi tot sembla anar bé, però quan traspassa el llindar del nou institut, es troba amb una situació infernal.

>’After. Direcció: Alberto Rodríguez. Intèrprets: Blanca Romero; Tristán Ulloa, Willy Toledo. Gènere: Drama. Després de molt de temps Ana, Manuel i Julio tornen a trobar-se, una nit d’estiu, i comencen un viatge al cor de la nit. After és l’últim bar obert, el final del trajecte.

>’Shevernatze, una epopeya marcha atrás. Direcció: Pablo Palazón. Intèrprets: Melani Olivares; Jesús Noguero, Albert Roca. Gènere: Comèdia. Un dia Jonás Bargueño, un professor d’autoscola es proposa d’anar, amb cotxe, de Madrid a Àvila de recules per fer un rècord Guinness. Si ho aconsegueix, creu que impressionarà la Maria, de qui encara està molt enamorat.

>’Eden à l’Ouest. (‘Edén al oeste’) Direcció: Costa-Gavras. Intèrprets: Léa Wiazemsky; Riccardo Scamarcio, Odysseas Papaspiliopoulos. Gènere: Drama. Història de les aventures i desventures d’Elias, un immigrant clandestí que té topa amb grans dificultats per trobar un lloc en el nou país on ha anat a raure.

>’Toy Story In 3D. (‘Imagine’) Direcció: John Lasseter. Intèrprets (veus): Tom Hanks, Tim Allen, Don Rickles. Són joguines, parlen i han tornat… per celebrar el retorn de la saga ‘Toy Story’, aquesta vegada en tres dimensions. ‘Toy Story’, el film amb què començar tot, és vist amb els ulls de les joguines rivals.

>’The Imaginarium of Doctor Parnassus (‘El imaginario del doctor Parnassus’). Direcció: Terry Gilliam. Intèrprets: Heath Ledger; Christopher Plummer, Tom Waits. Gènere: Aventures, fantasia. Història del Dr. Parnassus i del seu extraordinari ‘Imaginari’, un espectacle itinerant en què el públic té l’oportunitat d’escollir entre la llum i l’alegria o la foscor i la tristesa.

>’(500) Days of Summer. (‘500 días juntos’). Direcció: Marc Webb. Intèrprets: Zooey Deschanel; Joseph Gordon-Levit, Clark Gregg. Gènere: Comèdia romàntica. La flama s’encén el primer dia, quan Tom coneix la Summer i descobreixen que són compatibles en quasi tot. Un trajecte de l’enamorament a les recriminacions, passant per les cites i el sexe.

Enllaços
Espot i Tràiler de Millennium 2: la noia que somiava un llumí i un bidó de gasolina.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any