Francisco Camps parlarà del cas Gürtel a les corts per primera volta des del juny

  • El PSPV i Compromís demanaran explicacions al president en la sessió de control sobre els contractes que adjudica la Generalitat i el presumpte finançament il·legal del PP

VilaWeb
Redacció
22.10.2009 - 10:42

La premsa lliure no la paga el govern, la paguen els lectors


Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures

Francisco Camps haurà de respondre avui a les corts per primera volta des del mes de juny les preguntes que li faci l’oposició sobre el cas Gürtel. Aquesta és la primera sessió de control en què compareix des d’aleshores, perquè la setmana passada, en plena crisi per la destitució de Ricardo Costa, no va assistir al primer ple del període de sessions. El PSPV i Compromís li demanaran explicacions sobre les adjudicacions de contractes que paga l’administració.El portaveu socialista, Ángel Luna, demanarà a Camps que expliqui si preveu canvis en els criteris d’adjudicació dels contractes que paguen les empreses i entitats públiques.

De la seva banda, la síndica de Compromís, Mònica Oltra, preguntarà al president sobre el sumari del cas Gürtel, concretament sobre el suposat finançament il·legal del PP i sobre com pot afectar això a la Generalitat.

En la sessió d’avui Rafel Maluenda s’estrenarà com a portaveu parlamentari del PP, substituint Ricardo Costa, destituït la setmana passada del càrrec per la vinculació amb la trama Gürtel.

Enllaços
Podeu seguir la sessió a les Corts Valencianes en directe.
Notícia relacionada a VilaWeb: La direcció del PP s’imposa a Camps, que deixa Costa sense càrrecs.

Recomanem

La premsa lliure no la paga el govern. La paguem els lectors.

Fes-te de VilaWeb, fem-nos lliures.

Fer-me'n subscriptor
des de 75€ l'any