Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dijous  15.10.2009  12:55

Jean-Marc Pujol serà el nou batlle de Perpinyà el 22 d'octubre

Jean-Paul Alduy ha anunciat avui la dimissió per a presidir l'Aglomeració

Men?ame
 

Jean-Paul Alduy ha posat avui el punt final a setze anys de batlle de Perpinyà. Alduy, que fou reelegit el mes de junt passat, ha pres aquesta decisió per la voluntat de dedicar-se plenament a la presidència de l'Aglomeració de Perpinyà i a la tasca de senador. El primer adjunt del govern municipal, Jean-Marc Pujol, serà el nou batlle a partir del 22 d'octubre i durant el temps que resta de mandat. Tot amb tot, Alduy ha explicat que treballarà en tàndem amb Pujol en el govern de Perpinyà.

'No és pas un abandonament, sinó una reestructuració de l'equip que els perpinyanencs que van reelegir el juny passat', ha explicat Alduy, que ha afegit: 'ara aquest equip serà més eficaç per a poder aplicar el programa electoral'.

Cal no oblidar que l'any vinent la reforma de les col·lectivitats territorials establirà dos grans grups: les regions i departaments, d'una banda, i les aglomeracions i municipis, d'una altra.