Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  13.10.2009  20:02

Camps dóna per fet el cessament de Costa mentre aquest ho condiciona a una investigació interna

Costa diu que només cessarà si el partit investiga el seu finançament

Men?ame
 

El comitè executiu del PP valencià ha acordat de cessar temporalment el secretari general del partit, Ricardo Costa, segons que ha dit el president de la Generalitat, Francisco Camps. Tanmateix, Costa ha comparegut davant els mitjans per anunciar que només acceptaria el cessament si el partit obria una comissió per a investigar el finançament intern. També ha dit que Camps no només no havia demanat el seu cessament sinó que li havia ratificat la confiança.

'Mentre es faci aquesta investigació, que haurà de posar de manifest la direcció nacional, abandonaré l'exercici de les meves funcions com a secretari general', ha dit Costa, qui ha afegit que durant aquest període no tindria cap substitut. Així, segons que ha explicat ell mateix, Costa ha demanat a Camps que traslladi a la direcció espanyola del partit la seva proposta, que inclou una sèrie de condicions; 'fonamentalment', que l'opinió pública conegui la 'correcció' de la seva actuació, desenvolupada 'seguint les instrucció d'òrgans del partit'.

Hores abans de començar l'executiva, Costa havia llegit un comunicat en què deixava clar que no presentaria la dimissió perquè considerava que sempre havia actuat bé i que tenia la consciència tranquil·la. Les paraules de Costa han suposat un desafiament a Camps i a Mariano Rajoy. Costa havia remarcat que ell no va prendre mai la decisió de treballar amb Orange Market, sinó que això ho havia decidit la direcció anterior. I havia afegit: 'La direcció mai no ens va demanar que deixéssim de treballar amb Orange Market'.