Ús de cookies

Aquest web utilitza 'galetes' per millorar l'experiència de navegació. Si continueu navegant entenem que les accepteu. Més informació


Notícies

Dimarts  13.10.2009  06:00

Adobe treu una versió gratuïta del Photoshop per a l'iPhone

Solament es pot descarregar des de l'Apple Store dels EUA, però tothom hi pot obrir un compte

Men?ame
 

Adobe ha fet una versió especial per a l'iPhone del programa més conegut de retoc de fotografies, el Photoshop. És més limitada que no el programa d'ordinador, però pot fer operacions com retallar la imatge o ajustar-ne la saturació. De moment, sols és accessible des de l'Apple Store dels EUA, encara que tothom pot obrir-hi un compte. Com que és de franc, no cal posar-hi les dades bancàries. Però hi ha més maneres de descarregar-se l'aplicació.

A més de retallar les fotografies o ajustar-ne els colors la versió iPhone del Photoshop també es pot fer servir per ajustar-ne la lluminositat, girar-les, passar-les a blanc i negre, o fins i tot aplicar-hi alguns filtres pre-definits per convertir-les en dibuixos, envellir-les, etc. A més, també pot emmagatzemar les fotografies en un disc dur virtual de 2GB a Photoshop.com.

És, doncs, una aplicació molt simple pensada expressament per a un telèfon de pantalla tàctil. És, alhora, d'ús fàcil i d'una gran utilitat.